20.12.20

Η αστυνομία προσάγει κοπέλα με μπαστούνι και σπάνια νόσο στις 6/12

Η Ελισάβετ, η οποία πάσχει από σπάνια πολυσυστηματική νόσο που είναι αδιάγνωστη, ήθελε να αφήσει σήμερα ένα λουλούδι για τον Αλέξη.
Η θέλησή της να το κάνει ξεπέρασε την απαγόρευση συναθροίσεων, τους 5.000 αστυνομικούς, την κυβερνητική τρομοκρατία.
Από #ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow
Έφτασε στο μνημείο αλλά οι δυνάμεις καταστολής την έσπρωξαν κι εκείνη και τελικά την προσήγαγαν. Είναι παραπάνω από προφανές ότι η αστυνομία είναι αυτή που προβαίνει σε παραβιάσεις, προσπερνάει την ανθρώπινη υγεία και λειτουργεί ενάντια στον κόσμο, παρά οτιδήποτε άλλο προσπαθεί να ψελλίσει η κυβέρνηση και τα αστικά ΜΜΕ για να την καλύψουν.
Η ίδια η Ελισάβετ μας ανέφερε:
"Προφανώς θα κατέβαινα στο δρόμο. Πήγα στο μνημείο του Αλέξη. Εκεί είδα την αστυνομία να κάνει προσαγωγή σε ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας που ήθελε να αφήσει μια γλάστρα με λουλούδια και διαμαρτυρήθηκα. Τότε οι αστυνομικοί ήρθαν, με έσπρωξαν με την ασπίδα, έπεσε το μπαστούνι που στηρίζομαι και κανείς τους δεν το σήκωσε. Με έβαλαν στο περιπολικό για να με πάνε στο τμήμα και μου έδωσε μια άλλη κοπέλα το μπαστούνι. Εκεί βρήκα και το ζευγάρι που προσήγαγαν αναίτια να κάθεται πλάι μου."


Τελικά η Ελισάβετ αφέθηκε ελεύθερη μετά από ώρα δηλώνοντας ότι δεν μετανιώνει προφανώς για κάτι. Στέλνει σε όλους μήνυμα αγώνα:
"Δεν πρέπει να φοβόμαστε μπρος στην τρομοκρατία τους. Δε χρειαζόμαστε αστυνομικούς, χρειαζόμαστε Μ.Ε.Θ. και υγεία."

Άλλη μια απόδειξη ότι σήμερα νίκησε ξανά το θάρρος κι η ελπίδα ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.


 Διαβάστε περισσότερα για την Ελισάβετ και τον έρανο που αφορά στην αντιμετώπιση του ζητήματος υγείας της με τον αντίστοιχο σύνδεσμο εδώ: https://tinyurl.com/yyeflgwl Δείτε λιγότερα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.