18.2.21

Να μην επιτρέψουμε ο Δ. Κουφοντίνας να πεθάνει από το μένος κύβερνησης-μηχανισμών-ΗΠΑ

NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Την περίοδο που οι δημοκρατικές ελευθερίες καταπατούνται διαρκώς και  επιβάλλονται γενική αστυνομοκρατία, απαγορεύσεις διαδηλώσεων και συναθροίσεων, πογκρόμ ενάντια σε διαδηλωτές και νέους, με καταδικασμένους Χρυσαυγίτες να αποφυλακίζονται ή να κυκλοφορούν ελεύθεροι, με σκανδαλώδη ανοχή–συνενοχή του υπουργείου Προ.Πο. του Μ. Χρυσοχοϊδη. Αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η εγκληματική, ανίκανη, αντιλαϊκή διαχείριση της πανδημίας, αλλά και των πιο στοιχειωδών προβλημάτων των εργαζομένων και του λαού, από την κυβέρνηση και την πολιτική της.

O Δημήτρης Κουφοντίνας, σε απεργία πείνας από τις 8 Γενάρη, πλέον βρίσκεται στην Εντατική σε πολύ επιβαρυμένη κατάσταση, με μη αναστρέψιμες βλάβες και σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του.

Είναι ζήτημα που αφορά όλους μας, να μην επιτρέψουμε σε κυβέρνηση – μηχανισμούς να οδηγήσουν τον Δ. Κουφοντίνα στο μοιραίο. Ζήτημα όχι μόνο αξιοπρέπειας, αλλά και υπεράσπισης των δημοκρατικών, συνταγματικών, πολιτικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων. Να μην επιτρέψουμε την καλλιέργεια κλίματος τρομοϋστερίας οπού η καταπάτηση των δικαιωμάτων θα αποτελεί κανόνα.

·   Άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Δ. Κουφοντίνα

·       Να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

·       Να μην επιτρέψουμε νεκρό απεργό πείνας από το μένος Κυβέρνησης – Μηχανισμών – ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.